Ofertë!

Midea Xtreme Eco Wall Conditioner 18kBtu / h

912,00 

Garanci 36 muaj

Fuqia

Gazi/Freoni

Klasi Energjitik

Kompresori

Siperfaqe

SKU: xtreme-18 Kategori: , , Etiketë:

Përshkrim

Indoor Unit Code: AG2Eco -18NXD0-I
Outdoor Unit Code: AG2Eco-18N8D0-O

Nominal Yield Btu / h:

18000

Cooling Energy Class:

A ++

Heating Energy Class (Warm Zone):

A +++

Heating Energy Class (Medium Zone):

A +

Pershkrimi

Sterilize 56 ° C

Ndryshe nga mënyra normale e vetëpastrimit, në modalitetin e sterilizimit 56°C, shkëmbyesi i nxehtësisë nxehet në 56°C për 30 minuta, duke vrarë deri në 99,9% të baktereve pas vetëm dy cikleve të përdorimit.

Golden Fin Fins Protection

Mbrojtja PrimeGuard për shkëmbyesin e nxehtësisë së brendshme ofron rezistencë më të madhe ndaj oksidimit dhe korrozionit sesa shkëmbyesit konvencional të njësive të brendshme për një performancë më të qëndrueshme dhe afatgjatë. Gjithashtu mund të parandalojë në mënyrë efektive shumimin e baktereve në njësinë e brendshme.

Breeze Away mode

Funksioni Breeze Away redukton rrymat e bezdisshme të ftohta, në mënyrë që të shijoni temperaturën që dëshironi pa ndërhyrje të padëshiruar

UVC technology

Teknologjia e sterilizimit UVC përdor dritën e thellë ultraviolet të llambës UVC për të rrezatuar mikroorganizmat njëqelizore që gjenden në ajër.

Me këtë teknologji, mikroorganizmat humbin aftësinë e tyre për t’u riprodhuar, duke arritur rezultatin e dëshiruar të sterilizimit të plotë.

Tabela e Produkteve

Nominal Yield Btu / h

18000

Cooling Energy Class

A ++

Heating Energy Class (Warm Zone)

A +++

Heating Energy Class (Medium Zone)

A +

Operation Type

Ψ / Θ

Wi-Fi function

Yes

Operating Voltage V-Hz-Ph

220-240V, 50Hz, 1Ph

Cooling Performance Btu / h

18000 (6300-21000)

Thermal Efficiency Btu / h

19000 (4500-21500)

Power Supply Cooling W

1550

Power Supply Heating W

1750

Cooling Operating Current A

6.7

Operating Current Heating A

7.6

Seasonal Degree of Energy Efficiency (SEER) Cooling

7

Seasonal Rate of Performance (SCOP) Heating (Average)

4.0

Seasonal Rate of Performance (SCOP) Heating (Warm)

5.1

Indoor Temperature Operating Range (Cooling / Heating) ℃

17 ~ 32/0 ~ 30

Outdoor Temperature Operating Range (Cooling / Heating) ℃

-15 ~ 50 / -15 ~ 24

Indoor Unit Dimensions (W x D x H) mm

969x241x320

Outdoor Unit Dimensions (W x H x H) mm

874x330x554

Indoor Unit Noise Level dB (A) (H / M / H / H)

41/37/31/20

Liquid / Gas Piping Diameter mm

Φ6.35 / (1/4 ") - Φ12.7 (1/2")

Pershkrimi -

Sterilize 56 ° C

Ndryshe nga mënyra normale e vetëpastrimit, në modalitetin e sterilizimit 56°C, shkëmbyesi i nxehtësisë nxehet në 56°C për 30 minuta, duke vrarë deri në 99,9% të baktereve pas vetëm dy cikleve të përdorimit.

Golden Fin Fins Protection

Mbrojtja PrimeGuard për shkëmbyesin e nxehtësisë së brendshme ofron rezistencë më të madhe ndaj oksidimit dhe korrozionit sesa shkëmbyesit konvencional të njësive të brendshme për një performancë më të qëndrueshme dhe afatgjatë. Gjithashtu mund të parandalojë në mënyrë efektive shumimin e baktereve në njësinë e brendshme.

Breeze Away mode

Funksioni Breeze Away redukton rrymat e bezdisshme të ftohta, në mënyrë që të shijoni temperaturën që dëshironi pa ndërhyrje të padëshiruar

UVC technology

Teknologjia e sterilizimit UVC përdor dritën e thellë ultraviolet të llambës UVC për të rrezatuar mikroorganizmat njëqelizore që gjenden në ajër.

Me këtë teknologji, mikroorganizmat humbin aftësinë e tyre për t’u riprodhuar, duke arritur rezultatin e dëshiruar të sterilizimit të plotë.

Informacione-

Nominal Yield Btu / h

18000

Cooling Energy Class

A ++

Heating Energy Class (Warm Zone)

A +++

Heating Energy Class (Medium Zone)

A +

Operation Type

Ψ / Θ

Wi-Fi function

Yes

Operating Voltage V-Hz-Ph

220-240V, 50Hz, 1Ph

Cooling Performance Btu / h

18000 (6300-21000)

Thermal Efficiency Btu / h

19000 (4500-21500)

Power Supply Cooling W

1550

Power Supply Heating W

1750

Cooling Operating Current A

6.7

Operating Current Heating A

7.6

Seasonal Degree of Energy Efficiency (SEER) Cooling

7

Seasonal Rate of Performance (SCOP) Heating (Average)

4.0

Seasonal Rate of Performance (SCOP) Heating (Warm)

5.1

Indoor Temperature Operating Range (Cooling / Heating) ℃

17 ~ 32/0 ~ 30

Outdoor Temperature Operating Range (Cooling / Heating) ℃

-15 ~ 50 / -15 ~ 24

Indoor Unit Dimensions (W x D x H) mm

969x241x320

Outdoor Unit Dimensions (W x H x H) mm

874x330x554

Indoor Unit Noise Level dB (A) (H / M / H / H)

41/37/31/20

Liquid / Gas Piping Diameter mm

Φ6.35 / (1/4 ") - Φ12.7 (1/2")