Breezeless E

Kondicioneri Inteligjent.

Meso me shume

Black crystal

Pamje mbreselenese, performance e jashtezakonshem.
Meso me shume

Extreme graphite

INVERTER QUATTRO - Nje nder me eficentet ne botë.
Meso me shume
Garancia
Produktet Midea jane me garanci 3 vjecare si dhe duhet bere mirmbajtja cdo 1 vit.
Meso me shume
Sherbimi i Klientit
Ju sherbejme cdo dite me perkushtim per cdo pyetje qe keni rreth sistemeve te kondicionimit.
Kontakto tani
Profesioniste ne Instalime
Ju sherbejme cdo dite me perkushtim per cdo pyetje qe keni rreth sistemeve te kondicionimit
Meso me shume