Sistem Multi-split për katër dhoma Midea M4OE-28HFN8-Q (Kondicioner Inverter)

Garanci 36 Muaj
Sistem multi-split me kondicioner inverter Midea

Fuqia

Gazi/Freoni

Klasi Energjitik

Kompresori

SKU: multisplit-28 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

Tipi: Multi Split;

Teknologjia: Kondicioner Inverter;

Klasa e energjisë: А++/А;

Cooling SEER: 6.10;

Heating SCOP: 3.80;

Kapaciteti: 28 000 Btu;

Garancia: 36 muaj.

Pershkrimi

Sistem Multi-Split

Midea M4OE-28HFN8-Q është një sistem multi split për 4 dhoma me kapacitet 8.79 kW në ngrohje dhe 8.20 kW në ftohje. Falë teknologjisë së re inverter, sistemet e kondicionimit multi-split Midea arrijnë eficence energjitike të lartë. Një gamë e gjerë paisjes së brendshme (kondicioner mural, kondicioner tokësor etj) mund të lidhen me njësinë e jashtme.

Tabela e Produkteve

Type

Inverter (Kondicioner)

Cooling Efficiency

A++

Heating Efficiency

A

Cooling Capacity

8.20 kW

Heating Capacity

8.79 kW

Btu

28000

Pershkrimi -

Sistem Multi-Split

Midea M4OE-28HFN8-Q është një sistem multi split për 4 dhoma me kapacitet 8.79 kW në ngrohje dhe 8.20 kW në ftohje. Falë teknologjisë së re inverter, sistemet e kondicionimit multi-split Midea arrijnë eficence energjitike të lartë. Një gamë e gjerë paisjes së brendshme (kondicioner mural, kondicioner tokësor etj) mund të lidhen me njësinë e jashtme.

Informacione-

Type

Inverter (Kondicioner)

Cooling Efficiency

A++

Heating Efficiency

A

Cooling Capacity

8.20 kW

Heating Capacity

8.79 kW

Btu

28000