Sistem Multi-split për pesë dhoma Midea M5O-42FN8-Q (Kondicioner Inverter)

Sistem multi-split me kondicioner inverter Midea

Fuqia

Gazi/Freoni

Klasi Energjitik

Kompresori

SKU: multisplit-42 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

Tipi: Multi Split;

Teknologjia: Kondicioner Inverter;

Klasa e energjisë: А++/А;

Cooling SEER: 6.10;

Heating SCOP: 3.80;

Kapaciteti: 42 000 Btu;

Garancia: 36 months.

Pershkrimi

Sistem Multi-Split

Midea M5O-42FN8-Q është një sistem multi split për 5 dhoma me kapacitet 12.3 kW në ngrohje dhe 12.3 kW në ftohje. Falë teknologjisë së re inverter, sistemet e kondicionimit multi-split Midea arrijnë eficence energjitike të lartë. Një gamë e gjerë paisjes së brendshme (kondicioner mural, kondicioner tokësor etj) mund të lidhen me njësinv e jashtme.

Tabela e Produkteve

Tipi

Kondicioner Inverter

Eficenca e ftohjes:

A++

Eficenca e ngrohjes:

A

Kapaciteti i ftohjes:

12.3 kW

Kapaciteti i ngrohjes

12.3 kW

Pershkrimi -

Sistem Multi-Split

Midea M5O-42FN8-Q është një sistem multi split për 5 dhoma me kapacitet 12.3 kW në ngrohje dhe 12.3 kW në ftohje. Falë teknologjisë së re inverter, sistemet e kondicionimit multi-split Midea arrijnë eficence energjitike të lartë. Një gamë e gjerë paisjes së brendshme (kondicioner mural, kondicioner tokësor etj) mund të lidhen me njësinv e jashtme.

Informacione-

Tipi

Kondicioner Inverter

Eficenca e ftohjes:

A++

Eficenca e ngrohjes:

A

Kapaciteti i ftohjes:

12.3 kW

Kapaciteti i ngrohjes

12.3 kW