Midea Xtreme Save Pro 12kBtu / h (Kondicioner Mural)

63.000,00 L

Kondicioner Midea – Kondicioner Mural – 36 Muaj Garanci

Fuqia

Gazi/Freoni

Klasi Energjitik

Kompresori

,

Siperfaqe

SKU: Kondicioner-xtreme-09-2 Kategori: , , Etiketë:

Përshkrim

Indoor Unit Code:MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW
Outdoor Unit Code:MOX230-12HFN8-QRD6GW

Tipi: Kondicioner Mural;
Teknologjia: Іnvеrtеr;
Seria: Хtrеmе Ѕаvе Рrо;
Klasi i energjisë: А+++/А++;
Kapaciteti: 12 000 Вtu;
Garancia: 36 muaj.

Pershkrimi

Teknologji UVC

Teknologjia e sterilizimit UVC përdor dritë të thellë ultraviolet për të rezatuar mikroorganizma një-qelizorë, duke prishur kështu strukturën e ADN dhe ARN në trupat e tyre, duke ndaluar si rrjedhojë aftësinë riprodhuese të këtyre mikroorganizmave për sterilizim komplet.

Sterilizim 56 ° C

Ndryshe nga vetë-pastrimi normal, sterilizimi në  56 ° C mund të eleminojë deri në 99% të bakterieve në vetëm 30 minuta.

Mbrojtje e fletëve "Golden Fin"

Mbrotja e tehut “Golden Fin” është një veshje hidrofile e cila parandalon rritjen dhe shpërhapjen e bakterieve në sipërfaqe të elementëve të jashtëm.

Gjithashtu ajo përmirëson shpërhapjen e nxehtësisë dhe ul kohën e shkrirjes.

 

Mbrotja unike kundra korrozionit e bën paisjen tuaj të mbrojtur nga faktorv të jashtëm si shiu, era e bregdetit etj.

Modaliteti "Breeze Away"

Modaliteti “Breeze Away” redukton rrymën e ajrit direkte për komfort maksimal dhe interferencë minimale.

Tabela e Produkteve

Nominal Yield Btu / h

12000

Cooling Energy Class

A +++

Heating Energy Class (Warm Zone)

A ++

Refrigerant

R32

Wi-Fi function

Yes

Operating Voltage V-Hz-Ph

220-240 / 1 / 50

Cooling Performance Btu / h

3.52 (1.38 - 4.31)

Thermal Efficiency Btu / h

3.80 (1.07 - 4.38)

Power Supply Cooling W

1.00 (0.13 - 1.65)

Power Supply Heating W

0.98 (0.16 - 1.56)

Seasonal Degree of Energy Efficiency (SEER) Cooling

8.5

Seasonal Rate of Performance (SCOP) Heating

4.6

Temperature Operating Range (Cooling / Heating) ℃

-15 ~ 50

Indoor Unit Dimensions (W x D x H) mm

835 x 208 x 295

Outdoor Unit Dimensions (W x H x H) mm

765 x 303 x 555

Indoor Unit Noise Level dB (A) (H / M / H / H)

39 / 33 / 22 / 21

Pershkrimi -

Teknologji UVC

Teknologjia e sterilizimit UVC përdor dritë të thellë ultraviolet për të rezatuar mikroorganizma një-qelizorë, duke prishur kështu strukturën e ADN dhe ARN në trupat e tyre, duke ndaluar si rrjedhojë aftësinë riprodhuese të këtyre mikroorganizmave për sterilizim komplet.

Sterilizim 56 ° C

Ndryshe nga vetë-pastrimi normal, sterilizimi në  56 ° C mund të eleminojë deri në 99% të bakterieve në vetëm 30 minuta.

Mbrojtje e fletëve "Golden Fin"

Mbrotja e tehut “Golden Fin” është një veshje hidrofile e cila parandalon rritjen dhe shpërhapjen e bakterieve në sipërfaqe të elementëve të jashtëm.

Gjithashtu ajo përmirëson shpërhapjen e nxehtësisë dhe ul kohën e shkrirjes.

 

Mbrotja unike kundra korrozionit e bën paisjen tuaj të mbrojtur nga faktorv të jashtëm si shiu, era e bregdetit etj.

Modaliteti "Breeze Away"

Modaliteti “Breeze Away” redukton rrymën e ajrit direkte për komfort maksimal dhe interferencë minimale.

Informacione-

Nominal Yield Btu / h

12000

Cooling Energy Class

A +++

Heating Energy Class (Warm Zone)

A ++

Refrigerant

R32

Wi-Fi function

Yes

Operating Voltage V-Hz-Ph

220-240 / 1 / 50

Cooling Performance Btu / h

3.52 (1.38 - 4.31)

Thermal Efficiency Btu / h

3.80 (1.07 - 4.38)

Power Supply Cooling W

1.00 (0.13 - 1.65)

Power Supply Heating W

0.98 (0.16 - 1.56)

Seasonal Degree of Energy Efficiency (SEER) Cooling

8.5

Seasonal Rate of Performance (SCOP) Heating

4.6

Temperature Operating Range (Cooling / Heating) ℃

-15 ~ 50

Indoor Unit Dimensions (W x D x H) mm

835 x 208 x 295

Outdoor Unit Dimensions (W x H x H) mm

765 x 303 x 555

Indoor Unit Noise Level dB (A) (H / M / H / H)

39 / 33 / 22 / 21