Midea Xtreme Eco 24kBtu / h (Kondicioner Mural)

129.000,00 L

Kondicioner Midea – Kondicioner Mural – 36 Muaj Garanci

Fuqia

Gazi/Freoni

Klasi Energjitik

Kompresori

Siperfaqe

SKU: xtreme-24 Kategori: , , Etiketë:

Përshkrim

Indoor Unit Code: AG2Eco -24NXD0-I
Outdoor Unit Code: AG2Eco-24N8D0-O

Tipi: Kondicioner Mural;
Teknologjia: Іnvеrtеr;

Fuqia: 24000

Klasa e energjisë në ftohje: A ++

Klasa e energjisë në ngrohje (Warm Zone): A +++

Klasa e energjisë në ngrohje (Medium Zone): A +

Pershkrimi

Teknologji UVC

Teknologjia e sterilizimit UVC përdor dritë të thellë ultraviolet për të rezatuar mikroorganizma një-qelizorë, duke prishur kështu strukturën e ADN dhe ARN në trupat e tyre, duke ndaluar si rrjedhojë aftësinë riprodhuese të këtyre mikroorganizmave për sterilizim komplet.

 

Sterilizim 56 ° C

Ndryshe nga vetë-pastrimi normal, sterilizimi në  56 ° C mund të eleminojë deri në 99% të bakterieve në vetëm 30 minuta.

Mbrojtje e fletëve "Golden Fin"

Mbrotja e tehut “Golden Fin” është një veshje hidrofile e cila parandalon rritjen dhe shpërhapjen e bakterieve në sipërfaqe të elementëve të jashtëm.

Gjithashtu ajo përmirëson shpërhapjen e nxehtësisë dhe ul kohën e shkrirjes.

 

Mbrotja unike kundra korrozionit e bën paisjen tuaj të mbrojtur nga faktorv të jashtëm si shiu, era e bregdetit etj.

Modaliteti "Breeze Away"

Modaliteti “Breeze Away” redukton rrymën e ajrit direkte për komfort maksimal dhe interferencë minimale.

 

Tabela e Produkteve

Nominal Yield Btu / h

24000

Cooling Energy Class

A ++

Heating Energy Class (Warm Zone)

A +++

Heating Energy Class (Medium Zone)

A +

Operation Type

Ψ / Θ

Wi-Fi function

Yes

Operating Voltage V-Hz-Ph

220-240V, 50Hz, 1Ph

Cooling Performance Btu / h

24000 (7200-28000)

Thermal Efficiency Btu / h

25000 (5300-28000)

Power Supply Cooling W

2402

Power Supply Heating W

2130

Cooling Operating Current A

10.5

Operating Current Heating A

9.3

Seasonal Degree of Energy Efficiency (SEER) Cooling

6.4

Seasonal Rate of Performance (SCOP) Heating (Average)

4.0

Seasonal Rate of Performance (SCOP) Heating (Warm)

5.1

Indoor Temperature Operating Range (Cooling / Heating) ℃

17 ~ 32/0 ~ 30

Outdoor Temperature Operating Range (Cooling / Heating) ℃

-15 ~ 50 / -15 ~ 24

Indoor Unit Dimensions (W x D x H) mm

1083x244x336

Outdoor Unit Dimensions (W x H x H) mm

955x342x673

Indoor Unit Noise Level dB (A) (H / M / H / H)

46/37 / 34.5 / 21

Liquid / Gas Piping Diameter mm

Φ9.52 (3/8 ") - Φ15.9 (5/8")

Pershkrimi -

Teknologji UVC

Teknologjia e sterilizimit UVC përdor dritë të thellë ultraviolet për të rezatuar mikroorganizma një-qelizorë, duke prishur kështu strukturën e ADN dhe ARN në trupat e tyre, duke ndaluar si rrjedhojë aftësinë riprodhuese të këtyre mikroorganizmave për sterilizim komplet.

 

Sterilizim 56 ° C

Ndryshe nga vetë-pastrimi normal, sterilizimi në  56 ° C mund të eleminojë deri në 99% të bakterieve në vetëm 30 minuta.

Mbrojtje e fletëve "Golden Fin"

Mbrotja e tehut “Golden Fin” është një veshje hidrofile e cila parandalon rritjen dhe shpërhapjen e bakterieve në sipërfaqe të elementëve të jashtëm.

Gjithashtu ajo përmirëson shpërhapjen e nxehtësisë dhe ul kohën e shkrirjes.

 

Mbrotja unike kundra korrozionit e bën paisjen tuaj të mbrojtur nga faktorv të jashtëm si shiu, era e bregdetit etj.

Modaliteti "Breeze Away"

Modaliteti “Breeze Away” redukton rrymën e ajrit direkte për komfort maksimal dhe interferencë minimale.

 

Informacione-

Nominal Yield Btu / h

24000

Cooling Energy Class

A ++

Heating Energy Class (Warm Zone)

A +++

Heating Energy Class (Medium Zone)

A +

Operation Type

Ψ / Θ

Wi-Fi function

Yes

Operating Voltage V-Hz-Ph

220-240V, 50Hz, 1Ph

Cooling Performance Btu / h

24000 (7200-28000)

Thermal Efficiency Btu / h

25000 (5300-28000)

Power Supply Cooling W

2402

Power Supply Heating W

2130

Cooling Operating Current A

10.5

Operating Current Heating A

9.3

Seasonal Degree of Energy Efficiency (SEER) Cooling

6.4

Seasonal Rate of Performance (SCOP) Heating (Average)

4.0

Seasonal Rate of Performance (SCOP) Heating (Warm)

5.1

Indoor Temperature Operating Range (Cooling / Heating) ℃

17 ~ 32/0 ~ 30

Outdoor Temperature Operating Range (Cooling / Heating) ℃

-15 ~ 50 / -15 ~ 24

Indoor Unit Dimensions (W x D x H) mm

1083x244x336

Outdoor Unit Dimensions (W x H x H) mm

955x342x673

Indoor Unit Noise Level dB (A) (H / M / H / H)

46/37 / 34.5 / 21

Liquid / Gas Piping Diameter mm

Φ9.52 (3/8 ") - Φ15.9 (5/8")