Midea Xtreme Eco Kondicioner Mural 12kBtu / h

67.000,00 L

Kondicioner Midea me garanci 36 muaj

Fuqia

Gazi/Freoni

Klasi Energjitik

Kompresori

Siperfaqe

SKU: xtreme-12 Kategori: , , Etiketë:

Përshkrim

Indoor Unit Code: MSAGBU-12HFRNX-QRD0GW
Outdoor Unit Code: MOX102-12HFN8QRD0GW

Tipi: Kondicioner Mural

Seria: Xtreme Eco

Fuqia: 12000

Klasi i energjisë në ftohje: A ++

Klasi i energjisë në ngrohje (Warm Zone): A +++

Klasi i energjisë në ngrohje (Medium Zone): A +

Pershkrimi

Teknologji UVC

Teknologjia e sterilizimit UVC përdor dritë të thellë ultraviolet për të rezatuar mikroorganizma një-qelizorë, duke prishur kështu strukturën e ADN dhe ARN në trupat e tyre, duke ndaluar si rrjedhojë aftësinë riprodhuese të këtyre mikroorganizmave për sterilizim komplet.

Sterilizim 56 ° C

Ndryshe nga vetë-pastrimi normal, sterilizimi në  56 ° C mund të eleminojë deri në 99% të bakterieve në vetëm 30 minuta.

Mbrojtje e fletëve "Golden Fin"

Mbrotja e tehut “Golden Fin” është një veshje hidrofile e cila parandalon rritjen dhe shpërhapjen e bakterieve në sipërfaqe të elementëve të jashtëm.

Gjithashtu ajo përmirëson shpërhapjen e nxehtësisë dhe ul kohën e shkrirjes.

 

Mbrotja unike kundra korrozionit e bën paisjen tuaj të mbrojtur nga faktorv të jashtëm si shiu, era e bregdetit etj.

Modaliteti "Breeze Away"

Modaliteti “Breeze Away” redukton rrymën e ajrit direkte për komfort maksimal dhe interferencë minimale.

Tabela e Produkteve

Nominal Yield Btu / h

1200

Cooling Energy Class

A ++

Heating Energy Class (Warm Zone)

A +++

Heating Energy Class (Medium Zone)

A +

Operation Type

Ψ / Θ

Wi-Fi function

Yes

Operating Voltage V-Hz-Ph

220-240V, 50Hz, 1Ph

Cooling Performance Btu / h

12000 (4700-14700)

Thermal Efficiency Btu / h

13000 (3650-14950)

Power Supply Cooling W

1096

Power Supply Heating W

1027

Cooling Operating Current A

4.76

Operating Current Heating A

4.46

Seasonal Degree of Energy Efficiency (SEER) Cooling

7.0

Seasonal Rate of Performance (SCOP) Heating (Average)

4.2

Seasonal Rate of Performance (SCOP) Heating (Warm)

5.5

Outdoor Temperature Operating Range (Cooling / Heating) ℃

-15 ~ 50 / -15 ~ 24

Indoor Temperature Operating Range (Cooling / Heating) ℃

17 ~ 32/0 ~ 30

Indoor Unit Dimensions (W x D x H) mm

835x208x295

Outdoor Unit Dimensions (W x H x H) mm

720x270x495

Indoor Unit Noise Level dB (A) (H / M / H / H)

37/32/22/21

Liquid / Gas Piping Diameter mm

Φ6.35 / (1/4 ") - Φ9.52 (3/8")

Pershkrimi -

Teknologji UVC

Teknologjia e sterilizimit UVC përdor dritë të thellë ultraviolet për të rezatuar mikroorganizma një-qelizorë, duke prishur kështu strukturën e ADN dhe ARN në trupat e tyre, duke ndaluar si rrjedhojë aftësinë riprodhuese të këtyre mikroorganizmave për sterilizim komplet.

Sterilizim 56 ° C

Ndryshe nga vetë-pastrimi normal, sterilizimi në  56 ° C mund të eleminojë deri në 99% të bakterieve në vetëm 30 minuta.

Mbrojtje e fletëve "Golden Fin"

Mbrotja e tehut “Golden Fin” është një veshje hidrofile e cila parandalon rritjen dhe shpërhapjen e bakterieve në sipërfaqe të elementëve të jashtëm.

Gjithashtu ajo përmirëson shpërhapjen e nxehtësisë dhe ul kohën e shkrirjes.

 

Mbrotja unike kundra korrozionit e bën paisjen tuaj të mbrojtur nga faktorv të jashtëm si shiu, era e bregdetit etj.

Modaliteti "Breeze Away"

Modaliteti “Breeze Away” redukton rrymën e ajrit direkte për komfort maksimal dhe interferencë minimale.

Informacione-

Nominal Yield Btu / h

1200

Cooling Energy Class

A ++

Heating Energy Class (Warm Zone)

A +++

Heating Energy Class (Medium Zone)

A +

Operation Type

Ψ / Θ

Wi-Fi function

Yes

Operating Voltage V-Hz-Ph

220-240V, 50Hz, 1Ph

Cooling Performance Btu / h

12000 (4700-14700)

Thermal Efficiency Btu / h

13000 (3650-14950)

Power Supply Cooling W

1096

Power Supply Heating W

1027

Cooling Operating Current A

4.76

Operating Current Heating A

4.46

Seasonal Degree of Energy Efficiency (SEER) Cooling

7.0

Seasonal Rate of Performance (SCOP) Heating (Average)

4.2

Seasonal Rate of Performance (SCOP) Heating (Warm)

5.5

Outdoor Temperature Operating Range (Cooling / Heating) ℃

-15 ~ 50 / -15 ~ 24

Indoor Temperature Operating Range (Cooling / Heating) ℃

17 ~ 32/0 ~ 30

Indoor Unit Dimensions (W x D x H) mm

835x208x295

Outdoor Unit Dimensions (W x H x H) mm

720x270x495

Indoor Unit Noise Level dB (A) (H / M / H / H)

37/32/22/21

Liquid / Gas Piping Diameter mm

Φ6.35 / (1/4 ") - Φ9.52 (3/8")