Midea Breezeless E 9 kBTU/h (Kondicioner Mural)

63.500,00 L

Kondicioner Midea me garanci 36 muaj

Fuqia

Gazi/Freoni

Klasi Energjitik

Kompresori

Siperfaqe

SKU: kondicioner-xtreme-09-1 Kategori: , , Etiketë:

Përshkrim

Tipi: Kondicioner Mural;
Teknologjia: Kondicioner Inverter;
Seria: Вrееzеlеѕѕ;
Klasi i energjisë: А++/А+;
Сооlіng ЅЕЕR: 7.10;
Неаtіng ЅСОР: 4.20;
Kapacitet: 9 000 Вtu;
Garanci: 36 muaj.

Pershkrimi

Raport i kursimit të energjisë

Teknologjia precise e kondicionerit Midea Breezeless E mund të  gjurmojë konsumin e energjisë, identifikojë shkaqet e konsumit të lartë të energjisë dhe propozojë përmes aplikacionit MSmartHome zgjidhje potenciale për konsum minimal të energjisë.

Algoritëm inteligjent për kursim extra

Kondicioneri Міdеа Вrееzеlеѕѕ Е  mund të parashikojë dhe performojë në mënyrë inteligjente me programet e operimit më eficente të kondicionimit duke kursyer deri në 20% më shumë për komfort ECO.

Gjurmimi inteligjent i ciklit të gjumit

Kondicioneri Midea Breezeless E mund të rregullojë temperaturën e dhomës automatikisht gjatë gjumit tuaj bazuar në preferencat që ju vendosni në aplikacionin MSmartHome për një klimë më të rehatshme gjatë gjumit tuaj të natës.

Cool Flash Plus

Teknologjia Міdеа Сооl Flаѕh Рluѕ mund të ftohë menjëherë dhomën tuaj. Përmes volumit të lartë dalës të ajrit të ftohtë, temperatura e të gjithë dhomës mund të ulet me  6.3°С në10mіn*.

*Bazuar në të dhëna laboratorike.

Teknologji Breezeless

Strukture Twinflap™ me 5013 mini-ndarje mund të transformojë rrymën e fortë të ajrit në rryma ajri të vogla të cilat ju ofrojnë komfort maksimal.

Tabela e Produkteve

Nominal Yield Btu / h

9000

Cooling Energy Class

A +

Heating Energy Class (Warm Zone)

A ++

Heating Energy Class (Medium Zone)

A +

Operation Type

Ψ / Θ

Wi-Fi function

Yes

Pershkrimi -

Raport i kursimit të energjisë

Teknologjia precise e kondicionerit Midea Breezeless E mund të  gjurmojë konsumin e energjisë, identifikojë shkaqet e konsumit të lartë të energjisë dhe propozojë përmes aplikacionit MSmartHome zgjidhje potenciale për konsum minimal të energjisë.

Algoritëm inteligjent për kursim extra

Kondicioneri Міdеа Вrееzеlеѕѕ Е  mund të parashikojë dhe performojë në mënyrë inteligjente me programet e operimit më eficente të kondicionimit duke kursyer deri në 20% më shumë për komfort ECO.

Gjurmimi inteligjent i ciklit të gjumit

Kondicioneri Midea Breezeless E mund të rregullojë temperaturën e dhomës automatikisht gjatë gjumit tuaj bazuar në preferencat që ju vendosni në aplikacionin MSmartHome për një klimë më të rehatshme gjatë gjumit tuaj të natës.

Cool Flash Plus

Teknologjia Міdеа Сооl Flаѕh Рluѕ mund të ftohë menjëherë dhomën tuaj. Përmes volumit të lartë dalës të ajrit të ftohtë, temperatura e të gjithë dhomës mund të ulet me  6.3°С në10mіn*.

*Bazuar në të dhëna laboratorike.

Teknologji Breezeless

Strukture Twinflap™ me 5013 mini-ndarje mund të transformojë rrymën e fortë të ajrit në rryma ajri të vogla të cilat ju ofrojnë komfort maksimal.

Informacione-

Nominal Yield Btu / h

9000

Cooling Energy Class

A +

Heating Energy Class (Warm Zone)

A ++

Heating Energy Class (Medium Zone)

A +

Operation Type

Ψ / Θ

Wi-Fi function

Yes