Ofertë!

Midea Floor Type Inverter Air Conditioner MFA2U-12HRFNX(GA)

975,00 

Fuqia

Gazi/Freoni

Klasi Energjitik

Kompresori

Siperfaqe

Kategori:

Përshkrim

Prezantojmë i kondicionerit toksor inverter Midea. Dizajni elegant dhe kompakt i Midea-s e bën atë jashtëzakonisht estetik. Kondicioneri lejon që të montohet në dysheme për të kursyer hapësirë dhe për të lejuar më shumë hapësirë.
Dy ventilatorët e veçantë përmirësojnë qarkullimin e ajrit, duke siguruar ftohje ose ngrohje të shpejtë gjatë gjithë vitit.
Sistemi i kondicionerit të ajrit ka një klasë energjie ftohjeje/ngrohjeje A+++/A++.

Pershkrimi

New inverter floor air conditioner

 • Klasa e lartë e energjisë A+++/A++ ngrohje (THZ) / ftohje
 • Dizajn modern me trashësi vetëm 20cm
 • Performancë e lartë
 • Kontroll inteligjent i lagështisë për kushte optimale komforti
 • Niveli i ulët i zhurmës
 • WiFi standard nëpërmjet aplikacionit MSmartHome lejon kontrollin e temperaturës së dhomës nga kudo

Cleaner Indoor Air

 • Super Ionizer eliminon aromat, pluhurin, tymin dhe grimcat e polenit, duke çliruar anione dhe katione, duke ofruar ajër të pastër dhe të shëndetshëm.
 • Kontrolli i lagështisë tani është i mundur dhe në majë të gishtave me shtypjen e një butoni. Konsola e re e Midea-s lejon heqjen e lagështirës së dhomës me një përcaktim të synuar të nivelit të lagështisë.

Comfort & Enhanced Features

 • Dizajn i ri me dy dalje më të mëdha ajri* +65,3% në grilën e sipërme dhe +94,1% hapje më e madhe e grilës së poshtme, për ngrohje ose ftohje optimale të hapësirës gjatë gjithë vitit.
 • Rrjedha e ajrit 3D – Rrjedha e ajrit 3d ofron shpërndarje tredimensionale të ajrit falë lëvizjes horizontale dhe vertikale të blindave, duke siguruar ajër të freskët në çdo cep të dhomës.
 • GEAR Shift – Kondicionerët Midea ofrojnë tre opsione funksionimi 50%, 75% dhe 100%. Mund të zgjidhni një nivel më të ulët funksionimi për të reduktuar konsumin e energjisë.
 • Modaliteti i heshtjes – Dizajn i ri me dy ventilatorë me rrjedhje të tërthortë në njësinë e brendshme që arrijnë – 3dB nivel më të ulët të zhurmës në 9dB.

Wi-Fi Control

Me aplikacionin Msmart Home mund të rregulloni temperaturën nga kudo.

Pershkrimi -

New inverter floor air conditioner

 • Klasa e lartë e energjisë A+++/A++ ngrohje (THZ) / ftohje
 • Dizajn modern me trashësi vetëm 20cm
 • Performancë e lartë
 • Kontroll inteligjent i lagështisë për kushte optimale komforti
 • Niveli i ulët i zhurmës
 • WiFi standard nëpërmjet aplikacionit MSmartHome lejon kontrollin e temperaturës së dhomës nga kudo

Cleaner Indoor Air

 • Super Ionizer eliminon aromat, pluhurin, tymin dhe grimcat e polenit, duke çliruar anione dhe katione, duke ofruar ajër të pastër dhe të shëndetshëm.
 • Kontrolli i lagështisë tani është i mundur dhe në majë të gishtave me shtypjen e një butoni. Konsola e re e Midea-s lejon heqjen e lagështirës së dhomës me një përcaktim të synuar të nivelit të lagështisë.

Comfort & Enhanced Features

 • Dizajn i ri me dy dalje më të mëdha ajri* +65,3% në grilën e sipërme dhe +94,1% hapje më e madhe e grilës së poshtme, për ngrohje ose ftohje optimale të hapësirës gjatë gjithë vitit.
 • Rrjedha e ajrit 3D – Rrjedha e ajrit 3d ofron shpërndarje tredimensionale të ajrit falë lëvizjes horizontale dhe vertikale të blindave, duke siguruar ajër të freskët në çdo cep të dhomës.
 • GEAR Shift – Kondicionerët Midea ofrojnë tre opsione funksionimi 50%, 75% dhe 100%. Mund të zgjidhni një nivel më të ulët funksionimi për të reduktuar konsumin e energjisë.
 • Modaliteti i heshtjes – Dizajn i ri me dy ventilatorë me rrjedhje të tërthortë në njësinë e brendshme që arrijnë – 3dB nivel më të ulët të zhurmës në 9dB.

Wi-Fi Control

Me aplikacionin Msmart Home mund të rregulloni temperaturën nga kudo.

Informacione-