Ofertë!

Midea Breezeless E Wall Air Conditioner 18kBTU/h

945,00 

Fuqia

Gazi/Freoni

Klasi Energjitik

Kompresori

Siperfaqe

Kategori: Etiketa: ,

Përshkrim

Alergjitë e sezonit shkaktojnë mjaft mundim por kjo gjë mund të parandalohet me Midea Breezeless.
Në sajë të teknologjisë antibakteriale dhe algoritmit inteligjent që studion zakonet e sjelljes dhe faktorët mjedisorë, Midea Breezeless ofron ajër të pastër dhe temperaturë ideale.
Thuaji “lamtumirë” grimcave të polenit dhe jo vetëm!

Pershkrimi

Innovative Blind Twin Flap TM

Struktura Twinflap™ me 5013 mini-vrima  mund të transformojë rrjedhën e fortë të ajrit në mijëra vargje të vogla ajri që ju japin prekjen më të butë të ftohjes..

Air Magic

Funksioni Air Magic prodhon miliona jone të ngarkuar pozitivisht dhe negativisht të cilët eliminojnë viruset dhe bakteret duke pastruar atmosferën si një mushkëri e gjelbër.

Artificial Intelligence

Breezeless E, falë algoritmit të tij të kursimit të energjisë, studion zakonet tuaja dhe faktorët mjedisorë për të llogaritur programin më efikas të energjisë për ju.

Mund të kontrollojë me saktësi temperaturën pa luhatje, duke shmangur kështu konsumin e panevojshëm të energjisë dhe duke ofruar temperaturën ideale. Saktësia e kontrollit të temperaturës do të rritet sa më gjatë të përdorni Midea Breezeless E dhe do të kursejë më shumë energji deri në 20% në modalitetin Eco Comfort.

UVC

Teknologjia e sterilizimit UVC përdor dritën e thellë ultraviolet të llambës UVC për të rrezatuar mikroorganizmat njëqelizore që gjenden në ajër.

Me këtë teknologji, mikroorganizmat humbin aftësinë e tyre për t’u riprodhuar, duke arritur rezultatin e dëshiruar të sterilizimit të plotë

Pershkrimi -

Innovative Blind Twin Flap TM

Struktura Twinflap™ me 5013 mini-vrima  mund të transformojë rrjedhën e fortë të ajrit në mijëra vargje të vogla ajri që ju japin prekjen më të butë të ftohjes..

Air Magic

Funksioni Air Magic prodhon miliona jone të ngarkuar pozitivisht dhe negativisht të cilët eliminojnë viruset dhe bakteret duke pastruar atmosferën si një mushkëri e gjelbër.

Artificial Intelligence

Breezeless E, falë algoritmit të tij të kursimit të energjisë, studion zakonet tuaja dhe faktorët mjedisorë për të llogaritur programin më efikas të energjisë për ju.

Mund të kontrollojë me saktësi temperaturën pa luhatje, duke shmangur kështu konsumin e panevojshëm të energjisë dhe duke ofruar temperaturën ideale. Saktësia e kontrollit të temperaturës do të rritet sa më gjatë të përdorni Midea Breezeless E dhe do të kursejë më shumë energji deri në 20% në modalitetin Eco Comfort.

UVC

Teknologjia e sterilizimit UVC përdor dritën e thellë ultraviolet të llambës UVC për të rrezatuar mikroorganizmat njëqelizore që gjenden në ajër.

Me këtë teknologji, mikroorganizmat humbin aftësinë e tyre për t’u riprodhuar, duke arritur rezultatin e dëshiruar të sterilizimit të plotë

Informacione-