Ofertë!

Midea Black Crystal Wall Air Conditioner 09kBtu/h

665,00 

Fuqia

Gazi/Freoni

Klasi Energjitik

Kompresori

Siperfaqe

Përshkrim

Kondicioneri Midea Black Crystal kombinon dizajnin modern me teknologjinë e lartë.
Garanton performancë dinamike, temperaturë konstante me konsum të ulët energjie në sajë të teknologjisë Inverter Quattro, si dhe eliminon mikroorganizmat falë teknologjisë së sterilizimit UVC.

Pershkrimi

Inverter Quattro Technology

Teknologjia ekskluzive Inverter Quattro e Midea-s shfrytëzon maksimalisht kompresorin rrotullues, duke e bërë atë një nga më efikasët në botë. Kompresorët Midea Inverter punojnë në mënyrë dinamike, efikase, shpejt dhe të qëndrueshme, të gjithë 4 në 1 në të njëjtën kohë, në çdo kusht ngarkese. Me teknologjinë Inverter Quattro, kondicioneri është në gjendje të sigurojë nivelin e dëshiruar të ftohjes me konsumin sa më të vogël të energjisë, gjë që mban temperaturën konstante dhe krijon kushte komode gjatë ditës dhe natës.

Sterilizim 56°C

Ndryshe nga mënyra normale e vetëpastrimit, në modalitetin e sterilizimit 56°C, shkëmbyesi i nxehtësisë nxehet në 56°C për 30 minuta, duke eleminuar deri në 99,9% të baktereve pas vetëm dy cikleve të përdorimit.

UVC Technology

Teknologjia e sterilizimit UVC përdor dritën e thellë ultraviolet të llambës UVC për të rrezatuar mikroorganizmat njëqelizore që gjenden në ajër.

Me këtë teknologji, mikroorganizmat humbin aftësinë e tyre për t’u riprodhuar, duke arritur rezultatin e dëshiruar të sterilizimit të plotë

Breeze Away function

Funksioni Breeze Away redukton rrymat e bezdisshme të ftohta, në mënyrë që të mund të shijoni temperaturën që dëshironi pa ndërhyrje të padëshiruara.

3D Airflow

Rrjedha e ajrit 3d ofron shpërndarje tredimensionale të ajrit falë lëvizjes horizontale dhe vertikale të fletëve, duke siguruar ajër të freskët në çdo cep të dhomës.

Artificial Intelligence

Black Crystal, falë algoritmit të tij të kursimit të energjisë, studion zakonet tuaja dhe faktorët mjedisorë për të llogaritur programin më efikas të energjisë për ju.

Mund të kontrollojë me saktësi temperaturën pa luhatje, duke shmangur kështu konsumin e panevojshëm të energjisë dhe duke ofruar temperaturën ideale. Saktësia e kontrollit të temperaturës do të rritet sa më gjatë të përdorni Midea Black Crystal dhe do të kursejë më shumë energji deri në 20% në modalitetin Eco Comfort.

Pershkrimi -

Inverter Quattro Technology

Teknologjia ekskluzive Inverter Quattro e Midea-s shfrytëzon maksimalisht kompresorin rrotullues, duke e bërë atë një nga më efikasët në botë. Kompresorët Midea Inverter punojnë në mënyrë dinamike, efikase, shpejt dhe të qëndrueshme, të gjithë 4 në 1 në të njëjtën kohë, në çdo kusht ngarkese. Me teknologjinë Inverter Quattro, kondicioneri është në gjendje të sigurojë nivelin e dëshiruar të ftohjes me konsumin sa më të vogël të energjisë, gjë që mban temperaturën konstante dhe krijon kushte komode gjatë ditës dhe natës.

Sterilizim 56°C

Ndryshe nga mënyra normale e vetëpastrimit, në modalitetin e sterilizimit 56°C, shkëmbyesi i nxehtësisë nxehet në 56°C për 30 minuta, duke eleminuar deri në 99,9% të baktereve pas vetëm dy cikleve të përdorimit.

UVC Technology

Teknologjia e sterilizimit UVC përdor dritën e thellë ultraviolet të llambës UVC për të rrezatuar mikroorganizmat njëqelizore që gjenden në ajër.

Me këtë teknologji, mikroorganizmat humbin aftësinë e tyre për t’u riprodhuar, duke arritur rezultatin e dëshiruar të sterilizimit të plotë

Breeze Away function

Funksioni Breeze Away redukton rrymat e bezdisshme të ftohta, në mënyrë që të mund të shijoni temperaturën që dëshironi pa ndërhyrje të padëshiruara.

3D Airflow

Rrjedha e ajrit 3d ofron shpërndarje tredimensionale të ajrit falë lëvizjes horizontale dhe vertikale të fletëve, duke siguruar ajër të freskët në çdo cep të dhomës.

Artificial Intelligence

Black Crystal, falë algoritmit të tij të kursimit të energjisë, studion zakonet tuaja dhe faktorët mjedisorë për të llogaritur programin më efikas të energjisë për ju.

Mund të kontrollojë me saktësi temperaturën pa luhatje, duke shmangur kështu konsumin e panevojshëm të energjisë dhe duke ofruar temperaturën ideale. Saktësia e kontrollit të temperaturës do të rritet sa më gjatë të përdorni Midea Black Crystal dhe do të kursejë më shumë energji deri në 20% në modalitetin Eco Comfort.

Informacione-