Kondicioner Midea Xtreme Save
8 Gusht, 2022

Kondicioner Midea Xtreme Save

Kondicioner Midea Xtreme Save janë një shembull i shkëlqyer i produkteve cilësore që mund t’i blini me një çmim të përballueshëm. Duke zgjedhur këtë seri nga Midea, jo vetëm që mund të kurseni në koston e një sistemi të ri kondicionimi, por gjithashtu mund të keni akses në shumë veçori që disponohen.

Miqësore ndaj mjedisit dhe me efikasitet të energjisë

Duke përmbushur të gjitha standardet për ngrohje dhe ftohje efikase, kondicioner Midea Xtreme Save jep sërish cilësinë perfekte që marka ka ruajtur vazhdimisht që nga fillimi i saj. Gama funksionon me opsionin më miqësor ndaj mjedisit të ftohësit deri më sot, R32, dhe ka një veçori të mbrojtjes nga rrjedhjet e freonit.

Shijoni një gamë të madhe ospionesh duke kursyer edhe në faturat tuaja të energjisë. Seria është vërtetuar se është efikase në energji dhe mund t’ju ndihmojë të ulni ndjeshëm konsumin e energjisë elektrike.Ju nuk keni pse të ndani një pjesë të madhe të buxhetit tuaj për ngrohje ose ftohje. Thjesht kontrolloni konsumin tuaj të energjisë me mençuri duke zgjedhur nga mënyrat e disponueshme të ekonomisë:

Modaliteti Eko – Ju mundëson të reduktoni konsumin e energjisë me 60% brenda 8 orëve nga funksionimi i vazhdueshëm.

Modaliteti i qetë – Zgjidhni modalitetin për rehati të plotë me efikasitet energjie gjatë natës.

Modaliteti i natës – Me modalitetin me energji ultra të ulët tani mund të shijoni një gjumë të qetë.

Funksioni “Më ndiq”. Telekomanda e kondicionerëve të serisë Xtreme Save përmban një sensor të temperaturës që rregullon automatikisht fuqinë e kondicionerit sipas temperaturës së matur nga sensori.

Kondicioner Midea Xtreme Save

Deri në 80% ajër më i pastër

Kondicionerët inverter Midea Xtreme Save janë gjithashtu të pajisur me një super jonizues, i cili ndihmon në mbajtjen e ajrit të pastër dhe të shëndetshëm duke gjeneruar jone të shumtë pozitivë dhe negativë. Jonet e lëshuara neutralizojnë aromat e pakëndshme dhe largojnë polenin, pluhurin dhe ndotës të tjerë.

Por kjo nuk është e gjitha, kondicioner Midea Xtreme Save gjithashtu përmban teknologji speciale të filtrimit të dyfishtë duke përfshirë një filtër me densitet të lartë dhe një filtër jonizues për pastrimin e saktë të ajrit. Mbroni veten dhe familjen tuaj dhe merrni deri në 80% ajër më të pastër në shtëpi.

Niveli optimal i rehatisë

Gama e kondicioner Midea Xtreme Save ofron liri dhe lehtësi kontrolli të sistemit dhe funksionimit të tij. Ju mund ta kontrolloni kondicionerin tuaj nga kudo me opsionin e kontrollit Wi-Fi. Rregulloni këndin e grilave dhe fuqinë e funksionimit të kompresorit për rehati dhe ekonomi maksimale.

Qëndrueshmëri dhe besueshmëri

Kondicioner Midea Xtreme Save karakterizohet nga qëndrueshmëria dhe besueshmëria e saj për shkak të veshjes blu Fin rezistente ndaj oksidimit dhe korrozionit. Kjo shtresë e veçantë luan gjithashtu një rol të rëndësishëm në parandalimin e përhapjes së baktereve dhe substancave të tjera të dëmshme. Panelet e jashtme të trupit kanë një shtresë diamanti rezistente, e cila siguron forcë dhe qëndrueshmëri më të madhe të konstruksionit.

Mbrojtje nga ngrica në ditët e ftohta

Si kompresori ashtu edhe ngrohësi i njësisë së jashtme kanë ngrohës elektrikë që mbrojnë sistemin nga ngrirja në temperaturat e ngrirjes dhe e ndihmojnë atë të fillojë më shpejt.

Kondicioner Midea Xtreme Save

Ky kondicioner disponohet në 2 versione që i përshtaten nevojave tuaja:

Kondicioner Midea Xtreme Save Lite ka një vlerësim të lartë të energjisë prej A++ në modalitetin e ftohjes dhe A+ në modalitetin e ngrohjes. Është i disponueshëm në kapacitetet 9000 Btu, 12000Btu, 18000Btu dhe 24000 Btu.

Midea Xtreme Save Pro ka një vlerësim të lartë të energjisë prej A+++ në modalitetin e ftohjes dhe A++ në modalitetin e ngrohjes dhe disponohet në kapacitete nga 9000 Btu deri në 12000 Btu. Kondicionerët e serisë Midea Xtreme Save janë një zgjidhje e përshtatshme për përdoruesit shtepiak si dhe për kondicionimin e magazinave dhe qendrave tregtare.